Fred

Artes Escénicas Publicación
  • Autor:

    Agustí Franch
  • Colección:

    Teatroautor Exprés
  • Editorial:

    Fundación SGAE

Sinopsis

Hivern de 1943. Una família de jueus refugiats arriben a casa de l’Antoni i la Sara, un jove matrimoni de Sispony que espera el seu primer fill. Aquesta arribada provoca un daltabaix en la parella, incapaços de saber quin és realment el perill que corren amagant aquesta família a casa.

Ara, la por, el desconcert, la inseguretat, les contradiccions i la incertesa, omplen la casa de l’Antoni i la Sara, que veuen com els esdeveniments es precipiten. L’aparició de la Gestapo, secrets familiars que restaven amagats, la mort de persones estimades i la lluita interna per decidir entre salvar una família de refugiats als que no coneixen de res o protegir la vida del fill que està a punt d’arribar, provoquen que el fred sigui més viu que mai.

 

Agustí Franch

Neix a Manresa coincidint amb la Festa Major de 1976. Amb l’entrada a l’adolescència es comença a interessar pel món teatral, i s’inicia en aquest art, que l’acabarà portant a actuar, escriure, dirigir i produir tant en el món dels escenaris com en el de la televisió. Autor, entre altres, de les obres Tira-tira, o la fàbrica de tiresEntre pocs i Massa Operació bolquer, ha guanyat premis literaris (Premi Ciutat de Badalona al 2005, 2n Premi SGAE infantil i juvenil, 2002, o Premi de teatre 50è Aniversari Crèdit Andorrà, 2015), i ha publicat novel·les com GeneracionsSota la llei de Murphy, o Wicca. Forma part dels “Narradors centrals”, ha treballat en programes de Ràdio Televisió Espanyola (“Happy House”, “Anecdotari”), Antena 3 (“Foto de familia”) i Televisió de Catalunya (“Laura”, “(S)avis”). És creador de la sèrie infantil “Les coses de la Martina”, i actualment dirigeix el “Club Piolet” a Ràdio Televisió d’Andorra.

 

ENLACES DE INTERÉS

Colección Teatroautor Exprés

Títulos publicados en la colección

laboratorios

Dessarrollados desde 2013, tienen por objeto la promoción de la creación, el impulso de las experiencias colaborativas y el intercambio de ideas entre los creadores contemporáneos en las disciplinas de creación teatral, guion de cine y creación de series de televisión.

más info

sala berlanga

Consulta toda la programación de nuestra sala polivalente en Madrid.

más info

premios MAX

Reconociendo la labor de los profesionales del Teatro y de la Danza desde 1998.

más info

Teatro Auctoritas

Teatro Auctoritas nace con el objetivo de recuperar las obras editadas en nuestra colección Teatro Autor de dramaturgos y dramaturgas fallecidos. Confiamos en que esta iniciativa de nueva vida a sus trabajos y que puedan ser conocidos, estudiados y ojalá que interpretados dentro y fuera de nuestras fronteras.

más info