La entidad participa por cuarto año en este encuentro dramático
Els nens desagraïts
Autor:
Llàtzer GarciaColección:
Teatroautor ExprésEditorial:
Fundación SGAE
Sinopsis
Els nens desagraïts està basada en uns fets reals que van començar als anys vuitanta. A Sant Gregori, un poble prop de Girona, es reunia una comunitat de famílies –liderada per la “Mare”, autoproclamada “Missatgera de Déu”– que va decidir abandonar els cercles d’amistats per agermanar-se en una rígida comunitat catòlica. Renunciaven al món i als seus plaers per viure en la més estricta pobresa mentre esperaven la fi del món. En aquesta comunitat van néixer nens que, arribat el moment, van sortir per trobar-se amb el món més enllà del seu bosc, aïllat de tot.
Amb aquesta obra es tanca la trilogia sobre la família, iniciada amb La terra oblidada i continuada amb La pols.
Llàtzer Garcia
Girona, 1981. És autor i director teatral. Ha escrit Au revoir, Lumière (2003, Premi Ciutat de Sagunt), Sweet nothing (2007, Premi Ciutat d’Amposta), Vent a les veles (2009, Premi Marqués de Bradomín, Círculo de Bellas Artes de Madrid), Ens hauríem d’haver quedat a casa (2010, Festival Temporada Alta, Sala Muntaner), Kafka a la ciutat de les mentides (2011, Festival Grec), La terra oblidada (2012, Premi Ciutat de Gandia, SalaFlyhard, Sala Atrium), La pols (2014, Premi de la Crítica i Premi “Serra d’Or”, SalaFlyhard, La Villarroel, Teatro Fernán Gómez), Sota la ciutat (2015, Temporada Alta, Teatre Lliure), L’última nit del món (2016, SalaFlyhard) i Els nens desagraïts (2017, Premi de la Crítica, Temporada Alta, Sala Beckett), entre d’altres. També és autor de peces breus com Ara em toca a mi, Doppelgänger i Jericó. Ha signat les adaptacions de Les cròniques Marcianes de Ray Bradbury (2017, Temporada Alta) i Sopa de pollastre amb ordi d’Arnold Wesker (2018, Biblioteca de Catalunya). Algunes de les seves obres estan traduïdes al castellà i a l’anglès i la majoria publicades. Ha dirigit la pel·lícula de La Pols, estrenada al Festival de Málaga 2016.
ENLACES DE INTERÉS
laboratorios
Dessarrollados desde 2013, tienen por objeto la promoción de la creación, el impulso de las experiencias colaborativas y el intercambio de ideas entre los creadores contemporáneos en las disciplinas de creación teatral, guion de cine y creación de series de televisión.
sala berlanga
Consulta toda la programación de nuestra sala polivalente en Madrid.
premios MAX
Reconociendo la labor de los profesionales del Teatro y de la Danza desde 1998.